BNS Crisp lanceert haar nieuwe website

Algemeen 12-09
BNS Crisp lanceert haar nieuwe website

Na 15 jaar is interieurnetwerk BNS Crisp nog steeds in ontwikkeling. Het netwerk maakt momenteel een transitie door om nóg beter aan de behoeften van de aangesloten merken en interieurprofessionals te voldoen. Een onderdeel van die ontwikkeling en transitie is een nieuwe website, die op 29 augustus door het netwerk werd gelanceerd.

BNS Crisp lanceert haar nieuwe website

“Onze nieuwe website is in alle opzichten verbeterd en voldoet qua functionaliteit helemaal aan de eisen van deze tijd. Hiermee dragen we bij aan de ontwikkeling, ondersteuning en informatievoorziening van onze aangesloten interieurprofessionals en merken”, aldus voorzitter Lotte Nijkamp.

Nieuwe structuur BNS Crisp

Met de verbeterde website biedt het interieurnetwerk betere en snellere toegang om aangesloten ontwerpers, stylisten en merkpartners te blijven inspireren met relevante onderwerpen.

Met een nieuwe structuur geeft BNS Crisp meer inzicht in de thema’s duurzaamheid, levend groen, woonvormen, zintuigen, ondernemerschap en technologie. Daarnaast komen de aangesloten interieurprofessionals eenvoudig met elkaar in contact in de online community, waar heel veel vakinhoudelijke kennis en informatie over ondernemerschap te vinden is en kan worden gedeeld.

Bekijk hier de nieuwe website van BNS Crisp.