Hoe pCon.basket tijd bespaart voor projectinrichter Desque

branded 15-07
Hoe pCon.basket tijd bespaart voor projectinrichter Desque

Efficiënte werkprocessen: elk bedrijf wil het. En terecht. In een markt waarin bedrijven steeds meer met elkaar concurreren, is het ontzettend belangrijk om werkprocessen te blijven optimaliseren. Hierdoor kun je als bedrijf steeds efficiënter opereren en je concurrentiepositie blijven versterken. Ook Koen van Velzen, operationeel manager bij Desque, is continu op zoek naar nieuwe manieren om efficiënt te werken en de bedrijfsvoering soepel te laten verlopen. Sinds kort maakt Koen gebruik van pCon.basket, dé veelzijdige tool (met CPQ-toepassing) die hem helpt bij het opstellen en versturen van offertes. Lees hieronder meer om te ontdekken hoe pCon.basket een essentieel hulpmiddel is geworden voor operationele managers zoals Koen.

Hoe pCon.basket tijd bespaart voor projectinrichter Desque

Al ruim 22 jaar werkzaam in de inrichtingsbranche, is Koen sinds één jaar werkzaam als Operationeel manager binnen Desque. Desque is een onafhankelijke projectinrichter gericht op de b2b-markt. Voor vraagstukken op het gebied van projectinrichting, verduurzaming of de verbetering van een werkomgeving, zorgt Desque voor een passende oplossing.

Koen vertelt dat hij als operationeel manager continu op zoek is naar nieuwe manieren om efficiënt te werken. Zo houdt hij zich ook bezig met het offerteproces. Sinds eind vorig jaar maakt het bedrijf gebruik van pCon.basket. “De belangrijkste voordelen van het opstellen van een offerte met pCon.basket zijn actualiteit, overzichtelijkheid en flexibiliteit. Binnen onze werkprocessen heeft pCon.basket ervoor gezorgd dat we van ‘gecontroleerde chaos’ naar ‘overzicht, actualiteit en snelheid’ zijn gegaan”, aldus Koen.

Bij pCon vinden we het belangrijk om onze producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Een manier waarop wij dit in de praktijk hebben gebracht bij Desque, is door een unieke opmaak van een offerte door te voeren in pCon.basket. Precies zoals zij het voor ogen hadden. “Na deze doorvoering krijgen we dan ook regelmatig te horen dat onze offertes er overzichtelijk uitzien”, aldus Koen. “Ik beveel pCon.basket echt aan alle leveranciers aan, maar ook bijvoorbeeld architecten die inrichtingsplannen maken.”

Benieuwd naar de personalisatiemogelijkheden in pCon.basket voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] .

Over pCon

pCon staat voor product configuratie, en de pCon-interieursoftware maakt gebruik van een uitgebreide database met configureerbare 3D-modellen van meer dan 550 fabrikanten. Met automatische updates blijven de gegevens van fabrikanten altijd up-to-date, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: innovatie en samenwerking.

Ontdek de mogelijkheden van pCon op www.pCon-solutions.com en breng jouw projecten naar een hoger niveau. Samen maken we de toekomst van projectinrichting!