Ontdek pCon’s nieuwe ontwikkelingen op Orgatec

Algemeen 23-09
Ontdek pCon’s nieuwe ontwikkelingen op Orgatec

Na twee jaar is het volgende maand weer zo ver: Orgatec in Keulen. Met verschillende nieuwe ontwikkelingen in de aanbieding, staat pCon te popelen om de verwachtingen van bezoekers te overtreffen en de spotlight te stelen op de Orgatec.

Ontdek pCon’s nieuwe ontwikkelingen op Orgatec

Orgatec, bekend als hét toonaangevende evenement op het gebied van kantoormeubilair en -inrichting, biedt het perfecte podium voor pCon om haar nieuwste technologieën te presenteren. Samen met haar partners uit heel Europa zal pCon deelnemen aan dit evenement.

Hoewel pCon momenteel nog de details van het nieuwe product geheim houdt, belooft het een baanbrekende toevoeging te zijn aan hun assortiment, ontwikkelt om dé grootste en meest efficiënte  3D-database van de interieurbranche te zijn.

De aanwezigheid van pCon op Orgatec 2024 zal niet alleen een showcase zijn van hun innovatieve product, maar ook een kans voor bezoekers om te netwerken, trends te ontdekken en de toekomst van kantoormeubilair te verkennen.

Voor meer informatie over pCon en hun deelname aan Orgatec 2024, bezoek https://www.orgatec.com/exhibitor/easterngraphics/ . Bezoekers worden van harte uitgenodigd om stand C059 in Hall 6.1 te bezoeken en geïnspireerd te raken.

Over pCon

pCon staat voor product configuratie, en de pCon-interieursoftware maakt gebruik van een uitgebreide database met configureerbare 3D-modellen van meer dan 700 fabrikanten. Met automatische updates blijven de gegevens van fabrikanten altijd up-to-date, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: innovatie en samenwerking.

Ontdek de mogelijkheden van pCon op www.pCon-solutions.com en breng jouw projecten naar een hoger niveau. Samen maken we de toekomst van projectinrichting!