pCon.box nu beschikbaar op Apple Vision Pro

Producten 19-08
pCon.box nu beschikbaar op Apple Vision Pro

Met de recente lancering van de Apple Vision Pro is een nieuwe wereld van technologie beschikbaar. Dit innovatieve apparaat combineert augmented en virtual reality, waardoor gebruikers kunnen opgaan in interactieve digitale omgevingen terwijl ze toch verbonden blijven met de echte wereld.

pCon.box nu beschikbaar op Apple Vision Pro

De Apple Vision Pro is Apple's eerste stap in de wereld van mixed reality. Het apparaat stelt gebruikers in staat om digitale objecten en informatie te projecteren in hun fysieke omgeving, waardoor een unieke combinatie van de echte en virtuele wereld ontstaat. Met slimme sensoren en camera's kan de Vision Pro de omgeving nauwkeurig volgen en zich daarop aanpassen, waardoor een soepele interactie mogelijk is.

De mobiele ontwerptool pCon.box is nu beschikbaar in de Apple Vision Pro. De geconfigureerde producten uit de database van pCon kunnen in de virtuele ruimte geplaatst worden, waarbij elk detail nauwkeurig zichtbaar is. Hierdoor kunnen gebruikers niet alleen een volledig beeld krijgen van het uiterlijk en de afmetingen van de producten, maar ook specifieke materiaal- en kleuropties bekijken. Deze gedetailleerde weergave maakt het mogelijk om realistische inrichtingen te creëren en direct te beoordelen hoe elk product past binnen de geplande omgeving.

Apple Vision Pro zelf ontdekken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Apple Vision Pro? Bekijk hier alvast de video of ervaar het binnenkort zelf op Orgatec beurs in Keulen. Bezoekers krijgen de kans om de mogelijkheden van het apparaat zelf te ontdekken en te zien hoe applicaties als de pCon.box in deze nieuwe omgeving tot hun recht komen. Kan je niet wachten tot de beurs? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor via [email protected] om alvast een exclusieve preview te zien!

Over pCon

pCon staat voor product configuratie, en de pCon-interieursoftware maakt gebruik van een uitgebreide database met configureerbare 3D-modellen van meer dan 700 fabrikanten. Met automatische updates blijven de gegevens van fabrikanten altijd up-to-date, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: innovatie en samenwerking.

Ontdek de mogelijkheden van pCon op www.pCon-solutions.com en breng jouw projecten naar een hoger niveau. Samen maken we de toekomst van projectinrichting!