Polspotten op Maison & Objet Paris 2023

05-09-2023
Polspotten op Maison & Objet Paris 2023

Polspotten presenteert tijdens Maison&Objet in Parijs an 7-11 september 2023 haar nieuwe Fall 2023-collectie. Polspotten maakt het deel uit van het nieuwe en vooruitstrevende Hospitality Lab in het Paris Nord Villepinte Exhibition Centre.

Polspotten op Maison & Objet Paris 2023

Polspotten neemt consequent deel aan toonaangevende designbeurzen over de hele wereld. Al sinds lange tijd engageert het Nederlandse merk zich met veel passie voor het vakmanschap, de kunst en de alchemie van het verbinden van mensen en ruimtes. Het merk blijft trouw aan zijn traditionele motto ‘adding play to space’ en kijkt er vol enthousiasme naar uit om tijdens M&O zijn nieuwste bijdragen aan de wereld van design te mogen presenteren.

Polspotten: eclectische mix

Polspotten heet bezoekers van harte welkom in Hal 8 G-61 om er zelf de indrukwekkende ambiance van zijn 'Cabinet of Curiosities' te ervaren. De Fall 2023-collectie omvat een eclectische mix van met de hand vervaardigde vazen, elegante kruiken, functionele eettafels en andere opvallende decoratieve stukken. "Elk item in deze collectie weerspiegelt ons commitment aan innovatief design in combinatie met ambachtelijk vakmanschap", laat Victor van Nieuwenhuizen weten.