Vernieuwde versie van pCon.catalog biedt vele voordelen

branded 24-10
Vernieuwde versie van pCon.catalog biedt vele voordelen

pCon.catalog, het toonaangevende platform voor architecten en interieurontwerpers, heeft een vernieuwde versie gelanceerd. Deze update opent nieuwe deuren voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige 3D-modellen en directe connecties met gerenommeerde fabrikanten. Dankzij de krachtige zoekfunctie en intuïtieve filteropties kunnen gebruikers nu sneller en eenvoudiger het perfecte model vinden dat aansluit bij hun projectbehoeften.

Vernieuwde versie van pCon.catalog biedt vele voordelen

Integratie in SketchUp en binnenkort Vectorworks

Een van de belangrijkste voordelen van de vernieuwde catalog is dat deze naadloos te integreren is in SketchUp en binnenkort Vectorworks. Dit betekent dat gebruikers eenvoudig hun favoriete 3D-modellen kunnen importeren in hun ontwerpen en deze verder kunnen verfijnen binnen hun vertrouwde werkomgeving.

Persoonlijk contact met fabrikanten

Daarnaast maakt het platform het mogelijk om direct in contact te komen met fabrikanten. Dankzij de geïntegreerde contactknoppen en de koppeling met sociale media kunnen gebruikers snel vragen stellen, aanvragen indienen en waardevolle connecties opbouwen.

Krachtige zoekfunctie en intuïtieve filteropties

Met de nieuwe zoekmogelijkheden en slimme filters biedt pCon.catalog gebruikers de kans om gericht te zoeken naar producten, bijvoorbeeld op productie locatie. Zoek je bijvoorbeeld naar een product dat in Nederland is gemaakt? Dat is nu binnen enkele klikken te vinden.

pCon.catalog blijft dé plek voor interieurprofessionals om hoogwaardige 3D-modellen te ontdekken en waardevolle samenwerkingen aan te gaan. De vernieuwde versie biedt niet alleen gebruiksvriendelijke tools, maar helpt ook bij het opbouwen van een sterke community binnen de branche.

Ontdek zelf de voordelen van de nieuwe pCon.catalog en til je ontwerpen naar een hoger niveau.


Over pCon

pCon staat voor product configuratie, en de pCon-interieursoftware maakt gebruik van een uitgebreide database met configureerbare 3D-modellen van meer dan 700 fabrikanten. Met automatische updates blijven de gegevens van fabrikanten altijd up-to-date, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: innovatie en samenwerking.

Ontdek de mogelijkheden van pCon op www.pCon-solutions.com en breng jouw projecten naar een hoger niveau. Samen maken we de toekomst van projectinrichting!