Maison&Objet ziet geen grenzen

Events 22-08
Maison&Objet ziet geen grenzen

De Parijse meubelbeurs Maison&Objet vindt binnenkort weer plaats. Van 5 tot en met 9 september tonen de vele exposanten daar hun nieuwste producten. Voor Maison&Objet bestaan grenzen of andere beperkingen dan niet. Daarom heeft het Terra Cosmos als thema gekozen, omdat door fantasie alles mogelijk is.

Maison&Objet ziet geen grenzen

Maison&Objet is allereerst een community voor decoratie, design en lifestyle. Op de beurs komen 2300 merken en ontwerpers uit 147 landen. Bijna een kwart van hen is voor het eerst op de beurs aanwezig, nog iets meer merken zijn enkel op Maison&Objet te zien. Het zorgt voor een smeltkroes van ervaringen, expertise en business.

Maison&Objet ziet geen grenzen

Op de beurs zal in drie zogenoemde What’s New? spaces aandacht worden gegeven aan de thema’s retail, decoratie en hospitality. What’s New? In Decor biedt een overzicht van de nieuwste manieren van leven, produceren en creëren. What’s New? In Retail is de ultieme strategische tool om dit tot een financiële realiteit te maken binnen elk verkooppunt. Tot slot biedt What’s New? In Hospitality de inspirerende kijk van de Belgische ontwerper Lionel Jadot, Maison&Objet’s Designer of the Year, op de wereld van hospitality.

Maison&Objet ziet geen grenzen

Nieuwe bedrijven op Maison&Objet

Het presenteren van nieuwe talenten is altijd al een speerpunt van Maison&Objet geweest. Dit jaar biedt de beurs daarvoor een nieuwe springplank. Future On stage helpt jonge en opmerkelijke ondernemingen op het gebied van decor, design en lifestyle. Drie prijswinnaars, geselecteerd door een panel van deskundigen, zullen daar in de schijnwerpers staan tijdens Maison&Objet. Het biedt kopers de kans om de dynamiek en creativiteit te ontdekken van deze nieuwe talenten.

Maison&Objet ziet geen grenzen

Kortom, wordt geïnspireerd. Maison&Objet is een beurs als geen ander. Het is het evenement dat de vinger aan de pols houdt van opkomende trends en consumentenverschuivingen, en daardoor een uniek aanbod biedt. Kom in contact met diegenen die op dit moment onze hedendaagse levensstijl verbeelden of maken. En volg je passie. Maison&Objet toont een opwindend aanbod van producten voor het huis en lifestyle. Er is geen beter moment dan nu om je toekomstige designliefdes te ontdekken.

Maison&Objet ziet geen grenzen

maison-objet.com

Maison&Objet ziet geen grenzen